• 1403/09/27 - 14:52
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 65
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به میزبانی آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

کارگاه آموزش تشخیص ید در (UIC) برای مدیران 16 آزمایشگاه کشور برگزار شد

کارگاه کشوری آموزشی تشخیص ید در (UIC) به میزبانی آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مدیران و کارشناسان آزمایشگاهی 16 استان کشور برگزار شد.

342588.mp3 کارگاه آموزش تشخیص ید در (UIC) برای مدیران 16 آزمایشگاه کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه کشوری آموزش تشخیص ید در نمونه ادرار (UIC) و ارزیابی کیفی آزمایش های مربوطه، در دو بخش تئوری و عملی طی 2 روز، به میزبانی آزمایشگاه مرجع این معاونت برگزار می شود.

 

کارگاه آموزشی تشخیص ید در نمونه ادرار با حضور دکتر کاظم وطن خواه مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، دکتر احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دکتر فربد عبادی فردآذر سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه ایران در روز سه شنبه 27آدرماه 1403 افتتاح شد.

 

در روز نخست مدیران و کارشناسان آزمایشگاهی 16 استان کشور حضور دارند. در آغاز برنامه دکتر عبادی فرد آذر سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، درخصوص همکاری همه جانبه در راستای ارتقاء سطح سلامت کشور اعلام آمادگی کرد و در راستای آثار سوء کمبود ید در جامعه و اقداماتی که تاکنون در جهت رفع این مشکل در سطح کشور صورت گرفته، مطالبی را بیان کرد.

 

در ادامه دکتر کاظم وطن خواه مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت نیز درخصوص نقش زیرساخت های شبکه آزمایشگاهی در پایش تغذیه و سلامت ملی صحبت کرد و بر ضرورت ساماندهی اطلاعات و داده های آزمایشگاه های بالینی در سطح کشور به منظور بهره برداری در سیاست گذاری سلامت تأکید داشتند.د

 

در ادامه دکتر احمد اسماعیل زاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، با اشاره به نقش کلیدی ید در ارتقاء سلامت عمومی از پیشگیری تا توسعه پایدار به اجرای بسیار موفق برنامه غنی سازی نمک با ید در دهه 60 در کشور که نتایج موثری در کاهش آثار کمبود ید در سطح جامعه داشته، بر ادامه دار بودن اجرای این برنامه و پایش های هر دو سال یکبار ید در نمونه ادرار در جامعه تحت پوشش دانشگاه ها (دانش آموزان و مادران باردار)، با هدف جمع آوری اطلاعات و تحلیل آنها و طراحی نقشه سلامت کشور و بررسی وضعیت ید در سطح کشور تأکید کرد.

 

همچنین دکتر دنیوی رئیس آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت و دبیر علمی کارگاه نسبت به اهتمام بر اشتراک گذاری تجربیات و دانش های نوین برای یافتن بهترین راه کارها برای بهبود تشخیص و اندازه گیری ید و ارتقاء کیفیت آزمایشها ابراز امیدواری کرد.

 

گفتنی است، پس از تدریس مطالب علمی از سوی اساتید، شرکت کنندگان در کارگاه به صورت عملی سنجش ید در ادرار را بررسی کردند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 342588
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار:

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید